• foto_huid

 • Foto epileren

 • Foto bandage

 • Vacature Huidtherapeut 16-24 uur

  Afranature praktijk voor huid- en oedeemtherapie te Ermelo en Nunspeet. Beide praktijken zijn gevestigd in gezondheidscentrums waar we multidisciplinair werken. Vele soorten behandelingen worden er in de praktijk  aangeboden waarbij oedeemtherapie onze specialisatie is.

   

  Per direct zijn wij op zoek naar een huidtherapeut voor 16-24 uur

  Lees meer..

 • Verhuizing locatie Ermelo

  Per 7 augustus 2018 zullen wij met de locatie Ermelo gaan verhuizen naar gezondheidscentrum de Linde, het nieuwe adres is Burg. Langmanstraat 4, 3851 NM Ermelo. Telefoonnummers zullen ongewijzigd blijven.

  In de week van 6 tot 10 augustus zullen wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn, spreekt u wel uw boodschap in dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

  Wij hopen 9 augustus weer volledig in bedrijf te zijn en werkzaam op de nieuwe locatie.

  volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe locatie!

 • Privacyverklaring

  Voor de nieuwe wetgeving gericht op uw privacy in het verwerken van uw gegevens hebben wij als praktijk ook een privacyverklaring. wij willen u er op wijzen zodat u op de hoogte bent wat er met uw gegevens gebeurt en hoe en waarom deze verwerkt worden. Onder het kopje prkatijkinformatie - belangrijk om te weten vindt u de privacyverklaring. Een versie op papier kunt u verkrijgen in de praktijk

 • Vacature huidtherapeut

  Heb je intresse in een leuke baan in een medische gerichte praktijk. Kan je goed zelfstandig werken en draag je verantwoordelijkheid in je werk als huidtherapeut. dan zijn we op zoek naar jou! het betreft in eerste instantie een functie voor 8- 16 uur

  heb je intresse ? mail dan naar Audrey@afranature.nl

192