• IMG_2699

    Medewerkers

  • lymfpress arm en ik

    Medewerkers

  • IMG_2697

    Medewerkers

Audrey van Doeland (Praktijk eigenaar, Huid- en Oedeemtherapeut / Dermatografist)

Praktijkeigenaar van Afranature. Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor crèmes, geuren en huid, maar ook kunstschilderen en creativiteit. Ook wist ik dat ik eigen baas en ondernemer wilde worden. Na mijn opleiding huidtherapie te hebben afgerond, ben ik in 2005 Afranature Praktijk voor Huid en Oedeemtherapie gestart. 

Huidtherapie is meer dan zomaar een vak, je moet er een enorme liefde voor hebben! Ik vind zelf dat ik ook niet aan een gebruikelijk beeld voldoe van een huidtherapeut. De interesse in mensen moet groot zijn, geen mens is hetzelfde en elke patiënt is een uniek mens. De patiënt staat centraal en zie deze persoon als geheel. Een behandeling van een huidaandoening die in een bepaald protocol past is niet hoe ik werk. 

Mijn hart ligt bij medisch tatoeëren en oedeemtherapie. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt. Het meedenken met de patiënten wat voor hen de beste oplossing is, is altijd een grote uitdaging. Maatwerk te leveren voor iedere patiënt en zijn huidaandoening verlangt kennis en creativiteit. 

Als huidtherapeut vind ik de veelzijdigheid van het vak en het geven van verschillende behandelingen een drijvende motivatie. Geen dag is hetzelfde in de praktijk. Dit geeft iedere dag weer een andere uitdaging.

 

 

Rianne Kleverlaan (Huid- en Oedeemtherapeut)

Sinds november 2015 ben ik als waarnemend huidtherapeut gestart bij Afranature. Op dit moment ben ik in dienst als huid en oedeemtherapeut bij Afranature op maandag, woensdagmiddag en donderdag ben ik werkzaam op locatie Nunspeet en op de woensdagochtend en vrijdag in Ermelo. Het werken bij Afranature bevalt me zeer goed, we hebben een leuk en professioneel team.

Hiervoor ben ik vanaf 2011 werkzaam geweest bij een grote huidtherapeutische praktijk in Flevoland. Hier heb ik veel ervaring kunnen opdoen in diverse behandelingen, en tevens heb ik me daar gespecialiseerd in ‘mammacare’, zoals borstprotheses en aangepaste lingerie en badmode.

Mijn hart ligt bij de medische kant van ons vak. Met name oedeemproblematiek en acneklachten vind ik mooi en dankbaar om te behandelen, omdat je samen naar een doel werkt. Ik vind het belangrijk dat zowel therapeut als patiënt zich 110% inzet om het beste resultaat te behalen. Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen, en vind het fijn als ik patiënten vertrouwen kan schenken, wat naar mijn idee zo belangrijk is voor een goede verstandhouding.

 

189